The Light Cailyn

Shattered Dreams

Bra att göra lite då och då

Det är bra att köra lite peeling då och då, dieter ett bra sätt att få igång cell förnyelsen. Att få bort döda hudceller och få fram dom nya. Det gör att man får en finare hud som gör att det känns fräschare och finare. Man kan pejla heal kroppen för det är bra för hela kroppen. Det finns olika typer av peeling, am kan göra på kemisk peeling och göra det på salong eller så kan man köpa en färdig peeling och använda hemma. Eller så kan man köa på naturlig peeling med bikarbonat eller sand eller salt. Ja det finns många olika varianter som man kan använda sig av och som brukar vara bra.

En härlig känsla

Ja det ger verkligen en härlig känsla efteråt när man har pejlat huden, den känns så ren och len. Det är verkligen skönt och något som alla borde prova på och göra lite då och då för att känna sig lite finare.
Och det är något som alla kan göra, det behöver inte kosta många kronor att göra det samtidigt som det kan göra det om man vill lyxa till  det lite och gå på salon. Så det finns något för alla och det är ju så skönt när det är så att alla kan göra det och mår bra av att göra det. Så det är ett tips om man vill göra sig lite sommar fin att pejla kroppen lite. Och det som är bra är att man på så sätt får en finare bränna som sitter så bra mycket längre än om man inte har pejlat sig. Så det är speciellt bra att göra det nu innan semestern och man vill sola och bada lite extra. Då är det toppen och fixa till huden så att det blir så bra som möjligt.